Viktig og fortjent seier borte mot Rena

 

Rena-Braskereidfoss 1-2(0-2) 

  1. Ca.3 min Christerassist Magnus R. 

  1. 45 min, Lars Henning, assist Vegard S 

1-2  Ca.75 min 

 

Gult kort: Bjørnar 

 

Laget: Karl Emil, Rudi, Christer, Åsmund, Moen, Magnus R(Henning inn e.87 min), Bjørnar, Roger, Robin(k), Vegard S og Lars Henning. 

Ubenyttet reserve: Petter 

 

Etter tre strake tap var vi revansjelystne på å få en seier igjen, spesielt etter den flaue tapet mot Trysil i forrige kamp. Forutsetningene før kamp var klare: seier ville føre til at vi fikk heng på 4.plassen. Som i forrige kamp var det en del forfall, men viktig at både Bjørnar og Lars Henning var tilbake i startoppstillingen. Planen før kamp var klar: vi skulle eie kampen fra start av og ha mye ball i laget og spille på oss selvtillit. Vi tar kommandoen fra start av, og det er ikke spilt mer enn ca. 3 minutter før Christer stanger oss i ledelsen etter en meget god corner fra Magnus R. Vi fortsetter å dominere totalt mot et unøyaktig Rena lag og spiller oss til mange sjanser etter gode kombinasjoner innad i laget. Rudi og Moen er aktive framover og skaper 2 mot 1 situasjoner med Robin og Magnus R som fører til gode innlegg, og det er bare uflaks og noe udyktighet som gjør at vi får tellende resultat av dette. Defensivt har vi full kontroll, og Rena skaper ikke en målsjanse i løpet av hele 1.omgang. Vi er tidvis gode på gjenvinning, og vi får gode muligheter på overganger, i tillegg til at vi hele tiden skaper noe i etablert spill med bevegelser og pasninger. Vi er trygge med ball i laget og vi dikterer tempoet i kampen. Like før pause får vi det viktige 2-0 målet da Vegard jobber knallhardt for å få gjenvinning høyt oppe i banen og får lagt inn til Lars Henning som sikkert setter inn 2-0 til oss. En svært god avslutning på en meget god omgang fra vår side.  

  

I pausen blir vi enige om å fortsette som i 1.omgang, og ikke falle i kvalitet og intensitet. Vi skal kjøre på for å avgjøre kampen tidlig i 2.omgang. Gutta får velforjent ros etter en god omgang.  

 

Fra start i 2.omgang legger Rena presset høyere, og vi får ikke muligheten til å trille så mye ball i bakre ledd. Vi har fortsatt overtaket i kampen og skaper fortsatt sjanser. Vegard har den definitivt største da han runder keeper og setter ballen mot åpent mål, men en heroisk innsats av kaptein Bangshaug gjør at den blir reddet på strekk. Der skulle og burde det vært 3-0. Etter dette tar Rena over mer og mer i banespillet, og vi slutter helt å spille fotball etter 70 min. Noen som har sett dette før??! Etter ca. 75 min får Rena reduseringen etter et innlegg der Karl Emil får en dytt etter å ha vært på ball først. Rena spilleren får satt ballen i mål, og det er full match igjen. Etter dette virker det som vi få høye skuldre og vi virker paralyserte. Like før slutt får Rena straffe etter en holding i feltet. Nevnte Bangshaug blåser heldigvis for oss ballen over mål etter å ha blitt psyket ut av Karl Emil. Like etter dette blåser dommer Kjeverud av kampen og det er en lettelse av en annen verden å få en seier igjen. Ut i fra banespill og sjanser ville det vært ran på høylys dag hvis vi tapte poeng i denne kampen, men igjen ser vi at når vi senker oss noe klarer vi å rote det til for oss selv. Imidlertid skal vi ta med oss en svært god 1.omgang og fokusere på det når vi forbereder oss til neste kamp som er mandag 13.juni borte mot Nybergsund 2. Vi takker dommere og Rena for kampen, og ønsker de lykke til videre i sesongen.  

Rena sitt kampreferat kan du lese her

Neste kamp:

               5. divisjon

               Sted: Grue Stadion

               21. arpil. 19:30

   -   
Grue    Braskereidfoss
     

Tabell 5. divisjon 2017

# Lag Ka Po
1 Braskereidfoss 0 0
1 Elverum 2 0 0
1 Furnes 0 0
1 Grue 0 0
1 Hamar 0 0
1 Hernes 0 0
1 Kjellmyra/Flisa 2 0 0
1 Kongsvinger 0 0
1 Løten 2 0 0
1 Rena 0 0
1 Ringsaker 0 0
1 Stange 0 0
1 Vang 0 0

Følg oss på Twitter