Flaut tap mot Trysil

Laget: Karl Emil(Alexander fra 45 min), Rudi, Christer, Jan Arne, Moen, Magnus R, Roger, Robin(k), Even, Vegard S, Henning.  

 

Når man må ringe rundt for å stille 11 mann til kamp, så vet man allerede at både motivasjon og oppladning til kamp ikke er optimal. Å ha 8!! spillere utilgjengelig for kamp når man skal opp mot et avdelingens beste lag gjør at oppgaven blir nærmest umulig. Uansett, vi klarte å stille lag i motsetning til andrelaget til Sandefjord[Symbol] 

 

Fra sist kamp mot Engerdal var jeg tvunget til å gjøre fire endringer grunnet karantene og skader. Jørgen og Lars Henning var ute med skade, Åsmund suspendert etter tre gule kort og Bjørnar var ute av familiære årsaker. Vår ene av to 15-åringer; Even får sin debut fra start i 4.divisjon.  

 

Planen er å ligge lavt med laget, og satse på kontringer og faste situasjoner. De første 20 minuttene ligger vi bra i ramma, og vi bør score på en av de gode servene Moen har på frispark. Trysil har som ventet MYE ball, men de skaper ikke så mye farlig de første 20 minuttene. Etter 25 minutter går Trysil opp i ledelsen på et frispark fra ca. 20 meter der den ene gode estlenderen skrur ballen rundt muren. Kun fire minutter senere er vi sløve i markeringen, og en Trysil spiller får enkelt styre inn 2-0 med et godt hodestøt. Fra 25 og ut omgangen er Trysil veldig gode, og vi er veldig dårlige. De spiller oss lave med godt kombinasjonsspill og dobling på kant, og vi henger ikke med i det hele tatt. Trysil scorer 3-0 etter 37 min og 4-0 etter 44 min. 

 

I pausen blir vi enige om å glemme alt som har skjedd i første omgang, nullstille og forsøkte å mobilisere for å spille jevnt med de i andre omgang. Alexander for sin debut i mål for Fæssa fra start i andre omgang. Andre omgang er ikke så forskjellig fra den første, men vi står til tider bedre i mot, og klarer med blokkeringer og et par svært gode redninger fra Alexander å holde Trysil unna målprotokollen. I løpet av den første halvdelen bytter Trysil inn hele benken sin og friske ben gjør at de setter oss mer under press. Etter 71 minutter scorer Trysil etter et skudd som skifter noe retning og går inn bak en utspilt Alexander. Like etter går de opp i 6-0 på en straffe etter at Rudi blir truffet i hånden av et skudd 1 meter unna. Vi produserer svært lite offensivt og blir for unøyaktige i pasningspillet de gangene vi har muligheten.  

 

Alt i alt var dette en kamp vi fortest mulig må glemme. Allerede førstkommende mandag er det ny kamp, denne gang mor Rena borte. ALLE må mobilisere fullt til denne kampen, og jeg håper vi har en noe mer slagkraftig tropp tilgjengelig til denne kampen.  

Neste kamp:

               5. divisjon

               Sted: Grue Stadion

               21. arpil. 19:30

   -   
Grue    Braskereidfoss
     

Tabell 5. divisjon 2017

# Lag Ka Po
1 Braskereidfoss 0 0
1 Elverum 2 0 0
1 Furnes 0 0
1 Grue 0 0
1 Hamar 0 0
1 Hernes 0 0
1 Kjellmyra/Flisa 2 0 0
1 Kongsvinger 0 0
1 Løten 2 0 0
1 Rena 0 0
1 Ringsaker 0 0
1 Stange 0 0
1 Vang 0 0

Følg oss på Twitter