Fantasy Premier League

 

Fantasy Premier League er et gratis fotballspill på nett hvor man har 100 (millioner) til rådighet og skal med de pengene plukke ut en stall man har tro på kan gi mest mulig poeng. En stall på 15 mann fra Premier League skal plukkes ut, hvor man velger ut 11 stk. hver uke som skal hanke inn så mye poeng som mulig.

Konkurransen starter: 17.august!

Premier League har jo allerede startet, og vi er godt i gang. At du melder deg inn litt seint gjør ingenting, siden det er 38 runder i en hel sesong. Husk at spillere blir dyrere for hver uke hvis de presterer, noe som gir deg mindre handlekraft.

Det er ingen aldersgrense, og påmeldingen er åpen helt til konkurransen er slutt. Naturlig nok kan det være dumt å vente for lenge da man ikke samler poeng før man har meldt seg inn i vår liga.

 

Sosialt rundt konkurransen

Vi setter minimumsantallet til 15 stk for at konkurransen skal gjennomføres. Vi kommer til å oppdatere jevnlig med omtale på hjemmesiden. En Premier League-sesong er jo lang, så i perioder kan det hende det går litt lengre tid mellom oppdateringene, men en til to ganger pr. 14 dag er målsetningen.

I tillegg finnes det et forum inne på selve ligaen hvor man står mer eller mindre fritt til å diskutere hva det måtte være. Facebook- og Twitter-profilen til Braskereidfoss Fotball kommer også til å benyttes for å spre budskap.

Hvordan fungerer spillet?

Man setter opp et lag til hver runde, som igjen får poeng etter hvordan de presterer. F.eks. så får forsvarsspillere flere poeng for mål enn angrepsspillere. Alt ifra spilte minutter til gule kort gir poeng eller minus-poeng og for en fullstendig oversikt bør man lese reglene inne på siden: http://fantasy.premierleague.com/rules/. Man får 1 gratis transfer hver uke, dvs. man sparker ut en spiller og henter inn en ny. Flere enn dette pr. uke vil koste poeng. Man har også en gratis «wildcard» iløpet av sesongen hvor man kan bytte hele stallen gratis.

Her er det naturligvis mye og lese, men spesielt fanen «Rules» forklarer hvordan poeng-givningen fungerer. Vil anbefale alle og kjapt lese gjennom disse reglene før man plukker ut laget, da det kan være ting som virker inn på valgene.

Hvordan blir jeg med?

Hvis du allerede er med på Fantasy Premier League, er det såre enkelt – bare meld på ditt lag i en privatliga og benytt deg av denne koden: 1778945-390055. Alle lag som er påmeldt i ligaen er med i konkurransen.

Hvis du ikke har en konto, kan du følge disse enkle stegene:

 • Gå inn på: fantasy.premierleague.com.
 • Trykk på «Sign up» og videre «Register», eller benytt deg av denne. linken: https://users.premierleague.com/PremierUser/account/register.html.
 • Fyll ut skjema og trykk «Next».
 • Videre vil du få noen sider som omhandler dine preferanser i forhold til Premier League sin side. Virker ikke inn på selve spillet.
 • Etter noen «uinteressante» sider kommer du til «Confirm Your Account». Se kjapt over og vær sikker på at email og navn er riktig, huk av «I have read and agree to Terms & Conditions» og trykk på «Submit».
 • Nå vil du motta en mail fra Premier League hvor du skal verifisere din konto. Kontroller at mailen er ifra Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og trykk på linken «Activate your account» i mailen.
 • Nå er vi ferdige med de kjedelige punktene, og kan begynne med de morsomme.
 • Når du trykker på nevnte link i mailen du har mottatt, vil du komme til en side som takker deg for registreringen og hvor du kan logge på din konto. Trykk på «Log into your account» og bruk mailen du registrerte deg med og passordet ditt.
 • Siden du nå kommer inn på har en del valg, vi skal velge «Fantasy Premier League». Nå vil du få opp en bane med 15 ikke-valgte spillere. Nå kan du benytte rullgardin-menyen til høyre for å sortere spillere på posisjon eller andre ting. Bare klikk på spilleren for å ta han med i laget.
 • Plukk ut 15 mann med pengene du har til rådighet, fyll ut lagnavn og bekreft laget.
 • Neste steg er å plukke ut en 1.ellever med prioriterte bytter. Lurt å tenke på hvilke lag spillerne møter. Kan være dumt å ha Hull-keeperen i mål hvis de møter f.eks. United eller City borte.
 • Når du har valgt en 1.ellever, går du inn på menyvalget «Leagues» (posisjonert over laguttaket). Trykk videre på «Join a league», huk av for «Private League» og trykk «Next». Fyll så inn koden som også står over disse punktene: 1778945-390055.
 • Da er du klar for å kjempe om edelt metall!

Være med?

Ja, hvorfor ikke? Det tar bittelitt tid å sette opp, krever litt tid til å se noen kamper og følge med på Premier League. Men det gjør vel vi fotballfans allerede? Premiene er naturligvis verdt å kjempe for selv om man på ingen måte blir rik. Det absolutt viktigste er at dette forhåpentligvis kan bidra til å samle familien enda et hakk. Og ikke minst, å se hvem som faktisk har mest peiling på fotball av oss. Skulle det være noen spørsmål i forbindelse med denne konkurransen, så ikke nøl med å send en mail via kontaktskjemaet på siden.

 

Da gjenstår det bare å se hvem som blir Fæssaligaens Fantasy-konge!

Neste kamp:

               5. divisjon

               Sted: Grue Stadion

               21. arpil. 19:30

   -   
Grue    Braskereidfoss
     

Tabell 5. divisjon 2017

# Lag Ka Po
1 Braskereidfoss 0 0
1 Elverum 2 0 0
1 Furnes 0 0
1 Grue 0 0
1 Hamar 0 0
1 Hernes 0 0
1 Kjellmyra/Flisa 2 0 0
1 Kongsvinger 0 0
1 Løten 2 0 0
1 Rena 0 0
1 Ringsaker 0 0
1 Stange 0 0
1 Vang 0 0

Følg oss på Twitter