4. divisjon Magasinet

NikeFootball Elite51 SidelineGear preview

 

I denne spalten vil vi fokusere på de andre lagene i avdelinga vår. Runde for runde, og kamp for kamp. Hvem overrasker, hvem skuffer? Hva skjer i garderoben og på møterommet til våre motstandere?

23.04.2013 

Sesongen er i gang for fullt og det er flere lag som har spilt kamper. Rena og Stange rotet bort poeng i serieåpninga og vi vil da ta et godt grep om dem med seier i dag. Vi skal til Ringsaker og møte dem i premieren.

Kjellmyra og Grue spiller også denne runden. Her er Grue storfavortitt.

20.11.2012

Det ble som vi trodde en lokal avdeling hvor vi møter Engerdal, Løten, Flisa2, Grue, Kjellmyra, Elverum2, Rena, Trysil, Stange, Nybergsund2 og Ridabu. Avdelinga er ikke skremmende og vi kan bite godt fra oss. Det er snakk om samarbeid mellom Flisa2 og Kjellmyra, men dette går mest sannsynlig vasken. I stedet meldes det om at Kjellmyra henter hjem de gode gamle spillerene fra tidligere år, og skal prøve å få tilbake litt av æren som har vært borte siden Tommy Gjerde tok over laget.


31.10.2012

Lagene vi møter neste år begynner å bli klart, og selv om kretsen ikke har kommet med noe offentlig vet vi nogenlunde hvem vi får i avdelinga vår. Engerdal rykka egentlig ikke opp, men fikk en plass av kretsen av en eller annen grunn. Sundet 2 som trakk laget sitt fra 3.divisjon går da merkelig nok inn i fjerdedivisjon, selvom reglene er sånn at lag som trekker seg starter på nytt, det vil si i femtedivisjon.

De lagene vi mest sannsynlig møter er: Engerdal, Nybergsund2, Løten, Flisa2, Stange, Moelven, Trysil, Hamar IL, Grue, Rena, Kjellmyra.

Som alle fikk med seg rykka Kjellmyra ned til femtedivisjon, men de klarte å beholde plassen siden Eidskog ikke rykket ned.

Flisa2 spørs det heller med om de stiller lag. Det varsles spillerflukt fra de blåkledde, og noe rekruttlag blir vel heller tvilsomt.

 

---------------------------------------

Neste kamp:

               5. divisjon

               Sted: Grue Stadion

               21. arpil. 19:30

   -   
Grue    Braskereidfoss
     

Tabell 5. divisjon 2017

# Lag Ka Po
1 Braskereidfoss 0 0
1 Elverum 2 0 0
1 Furnes 0 0
1 Grue 0 0
1 Hamar 0 0
1 Hernes 0 0
1 Kjellmyra/Flisa 2 0 0
1 Kongsvinger 0 0
1 Løten 2 0 0
1 Rena 0 0
1 Ringsaker 0 0
1 Stange 0 0
1 Vang 0 0

Følg oss på Twitter